040 214 6128 06 4488 2385
Herman Gorterlaan 1, 5644 SB Eindhoven

Drs. Paul Truijens, fysiotherapeut & psycholoog

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinds 1985 werk ik als algemeen fysiotherapeut in de eerstelijnszorg in het stadsdeel Stratum in Eindhoven. Na de opleiding fysiotherapie in Utrecht heb ik vele bijscholingen gedaan op mijn vakgebied zoals: Orthopedische Geneeskunde Cyriax, McKenzie / MDT (Mechanische Diagnostiek en Therapie), Looptraining bij Claudicatio Intermittens, Parkinson therapie, Mulligan-methode, Medische Trainings Therapie, Medical Taping, High Intensity Training (HIT) en Motivational Interviewing (MI). Mijn specifieke interesses en expertises zijn diagnostiek en behandeling van rug- en nekklachten, sportblessures, revalidatietraining, looptraining en de gedragsmatige benadering van chronische pijnklachten. In juni 2012 heb ik de masteropleiding tot psycholoog (MSc) afgerond met als afstudeerrichting 'gezondheidspsychologie'.

Naast mijn werkzaamheden bij Fysiotherapie Truijens ben ik 3 dagdelen werkzaam in onze maatschap Fysiotherapie in het Medisch Centrum Aalsterweg

Als fysiotherapeut ben ik verbonden aan voetbalvereniging RPC uit Eindhoven uitkomend in de 2e klasse KNVB. Ik heb zelf ruim 12 jaar in het eerste elftal gespeeld. In 2017 ben ik als docent werkzaam geweest aan de opleiding Fysiotherapie van Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven.

Bij tennisvereniging Genneperparken Tennis ben ik sponsor en tevens ben ik tijdens de Open Eindhovense Tenniskampioenschappen aanwezig als fysio.

 

Mw. Ilse Beckers, fysiotherapeute

ilse foto

In juni 2007 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute. Mijn fysiotherapie opleiding heb ik gevolgd aan de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven. Na mijn studie heb ik enkele maanden gewerkt in een verpleeghuis. Sinds eind 2007 werk ik met veel plezier bij Fysiotherapie Truijens. Mijn expertise en interesse liggen hoofdzakelijk op het vlak van de oudere patiënt waaronder de behandeling van CVA-patiënten. Daarnaast begeleid ik fitnessgroepen voor senioren. Ik ben aanwezig op maandag, woensdag en donderdag.

 

Mw. Andrea Gustafsson, fysiotherapeute / waarnemer

Andrea Foto Fysiotherapie Truijens

In juli 2015 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Paramedische Hogeschool Eindhoven. Oorspronkelijk kom ik uit Zweden maar woon sinds 2008 in Nederland. Vanaf november 2016 verzorg ik de fysiotherapie op Logeerhuis en Hospice In Via op Landgoed Eikenburg. Ik begeleid daar patiënten in hun revalidatieproces en maak deel uit van het team voor de palliatieve zorg. Daarnaast ben ik als fysiotherapeute part-time werkzaam bij Medisch Centrum Aalsterweg. De combinatie van werken in een multidisciplinair gezondheidscentrum en het behandelen en begeleiden van ouderen bevalt mij goed. Ik ben aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag.

040 214 6128 06 4488 2385
Copyright © 2022 Fysiotherapie Truijens Ontwerp & Realisatie RenewMyID