Medewerkers

Paul Truijens en Ilse Beckers werken al ruim 15 jaar samen in onze praktijk. Wij zijn een kleine praktijk waar u nog persoonlijke aandacht krijgt. We vinden het belangrijk om een goede relatie met u op te bouwen voor een optimale samenwerking.

Paul Truijens, fysiotherapeut & psycholoog (MSc)

 

Sinds 1985 werk ik als algemeen fysiotherapeut in de eerstelijnszorg in het stadsdeel Stratum in Eindhoven. Na de opleiding fysiotherapie in Utrecht heb ik vele bijscholingen gedaan op mijn vakgebied zoals: Orthopedische Geneeskunde Cyriax, McKenzie / MDT (Mechanische Diagnostiek en Therapie), Looptraining bij Claudicatio Intermittens, Parkinson therapie, Mulligan-methode, Medische Trainings Therapie, Medical Taping, High Intensity Training (HIT) en Motivational Interviewing (MI). Mijn specifieke interesses en expertises zijn diagnostiek en behandeling van rug- en nekklachten, sportblessures, revalidatietraining, looptraining en de gedragsmatige benadering van chronische pijnklachten. Voor deze laatste expertise maken we gebruik van de Reducept methode.

In juni 2012 heb ik de masteropleiding tot psycholoog (MSc) afgerond met als afstudeerrichting ‘gezondheidspsychologie’.

Naast mijn werkzaamheden bij Fysiotherapie Truijens ben ik 3 dagdelen werkzaam Bij Fysiotherapie B-Fysic Aalsterweg in het Medisch Centrum Aalsterweg.

Als fysiotherapeut was ik verbonden aan voetbalvereniging RPC uit Eindhoven uitkomend in de 2e en 3e klasse KNVB. Ik heb zelf ruim 12 jaar in het eerste elftal gespeeld. In 2017 ben ik als docent werkzaam geweest aan de opleiding Fysiotherapie van Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven.

Bij tennisvereniging Genneperparken Tennis ben ik sponsor en tevens ben ik tijdens de Open Eindhovense Tenniskampioenschappen aanwezig als fysio.

Ilse Beckers, fysiotherapeute, aangesloten bij Parkinsonnet

 

In juni 2007 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute. Mijn fysiotherapie opleiding heb ik gevolgd aan de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven. Na mijn studie heb ik enkele maanden gewerkt in een verpleeghuis. Sinds eind 2007 werk ik met veel plezier bij Fysiotherapie Truijens. Mijn expertise en interesse liggen hoofdzakelijk op het vlak van de oudere patiënt waaronder de behandeling van CVA-patiënten. Ik ben deskundige op het gebied van de ziekte van Parkinson en de symptomen en beperkingen die daarmee gepaard kunnen gaan en vanaf 2022 aangesloten bij Parkinsonnet, een landelijk netwerk van ruim 3700 zorgmedewerkers die gespecialiseerd zijn op het gebied van Parkinson. Daarnaast begeleid ik fitnessgroepen voor senioren. Ik ben aanwezig op maandag, woensdag en donderdag.

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan