Fysiotherapie

Fysiotherapie is een prachtig vak en biedt oplossingen voor veel problemen die te maken kunnen hebben met je houding en beweging. Denk daarbij aan rugklachten, sportblessures, arbeidsgerelateerde klachten, klachten vanwege een ongeval of ziekte, een ‘verkeerde’ beweging of simpelweg omdat je lichaam ouder wordt.

Fysiotherapie

Fysiotherapie is een prachtig vak en biedt oplossingen voor veel problemen die te maken kunnen hebben met houding en beweging. Denk daarbij aan rugklachten, sportblessures, arbeidsgerelateerde klachten, klachten vanwege een ongeval of ziekte, een ‘verkeerde’ beweging of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt. Wij adviseren, behandelen en begeleiden je zodat je weer zo optimaal mogelijk kan deelnemen aan het dagelijkse leven. Gewoon boodschappen doen, op een verantwoorde manier sporten of weer aan het werk. Je leert hoe je door verantwoord te bewegen verdere problemen kunt voorkomen of beperken.

De specialist in beweging

Het menselijk lichaam is een knap en goed georganiseerd geheel van o.a. spieren, botten, gewrichten en bloedvaten, aangestuurd door ons brein en zenuwstelsel, waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken, het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft je pas als het lichaam even niet meewerkt. Degene die daar alles van af weet is de fysiotherapeut, de specialist in beweging. Bij ons kan je terecht voor de behandeling van je klachten, maar ook voor preventie en trainingsadviezen. Op deze website lees je daar meer over. Wat wij voor je kunnen doen, hoe een behandeling in z’n werk gaat en hoe de kwaliteit ervan gewaarborgd is. Kortom een nadere kennismaking met onze praktijk.

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan