Medische fitness voor senioren

Medische Fitness voor Senioren staat onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut. Als u wilt werken aan uw algehele conditie en gezondheid bieden wij u de mogelijkheid om te trainen in een fitnessgroep.

Medische fitness

Na een eerste kennismaking en een ‘intake’ worden uw doelstellingen in kaart gebracht. Vervolgens wordt in overleg een persoonlijk trainingsschema opgesteld. De trainingen staan onder begeleiding van een gekwalificeerde fysiotherapeut. Er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal 6 personen.

Bij deze fitness wordt gebruik gemaakt van trainingsapparatuur. Alle belangrijke spiergroepen komen aan bod om uw kracht en algehele uithoudingsvermogen te trainen. Dit alles in de vorm van een circuittraining.

Senioren Fitness

De training is zeer geschikt voor senioren, de leeftijd van onze deelnemers loopt uiteen van 60 tot 100 jaar. Er is veel mogelijk, ook voor senioren!

Kosten

Medische Fitness wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar. De kosten bedragen €100,- per drie maanden bij een frequentie van eenmaal per week. Elke groepstraining duurt drie kwartier en wordt gegeven op maandag, woensdag en donderdag, ‘s ochtends en ‘s middags. Graag geven wij u meer informatie over de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan