Over ons

Fysiotherapie Truijens in Eindhoven is gevestigd in wooncentrum Kortonjo in stadsdeel Stratum. Zoekt u een fysiotherapeut in Eindhoven met ruime ervaring, die aandacht heeft voor uw hulpvraag en waarbij u op de eerste plaats staat, dan bent u bij Fysiotherapie Truijens aan het goede adres.

In de praktijk

Bij Fysiotherapie Truijens kunt u terecht met al uw vragen over klachten en/of beperkingen aan het houdings- en bewegingsapparaat. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om op een verantwoorde manier uw conditie te verbeteren.

Diagnostiek, oefentherapie, revalidatie en leefstijladvies zijn de speerpunten van onze fysiotherapeutische behandeling. Preventie vinden wij heel belangrijk. Wij doen dan ook een beroep op uw eigen verantwoordelijkheid voor uw gezondheid en verwachten alle medewerking op het gebied van het opvolgen van onze oefenadviezen en het streven naar een gezonde leefstijl.

In de afgelopen jaren hebben wij ons speciaal toegelegd op de diagnostiek en behandeling van rug- en nekklachten volgens McKenzie MDT-methode, schouderklachten, sportblessures, revalidatie, looptraining bij etalagebenen, ziekte van Parkinson, medical taping en de gedragsmatige benadering van chronische pijnklachten volgens de Reducept-methode.

Kwaliteit

Fysiotherapie Truijens is aangesloten bij het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie). Wij staan ingeschreven in het centraal kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten en hebben overeenkomsten met alle zorgverzekeraars in Nederland. In de volgende lijst met zorgcontracten kunt u zien of uw zorgverzekeraar daar bij zit. In de huidige zorgverlening wordt transparantie steeds meer gestimuleerd. Daarom zijn wij aangesloten bij QDNA een organisatie die via de Fysio Prestatie Monitor (FPM) de ervaring van patiënten meet door middel van de CQ-index. Zo levert Fysiotherapie Truijens een bijdrage aan transparantie in de zorg.

Samenwerking

Fysiotherapie Truijens Kortonjo in Eindhoven is aangesloten bij Chronisch Zorgnet (voorheen ClaudicatioNet, het landelijk netwerk voor looptherapie bij etalagebenen), het Geriatrienetwerk Eindhoven en bij Parkinsonnet, het landelijke, mulitidisciplinaire samenwerkingsverband voor Parkinsonpatiënten. Wij werken intensief samen met huisartsen en paramedici in de regio o.a. met de huisartsen van Medisch Centrum Aalsterweg en Huisartsenpraktijk Kortonjo in stadsdeel Stratum. Wij werken ook in  Medisch Centrum Aalsterweg (MCA), een samenwerkingsverband tussen huisartsen, fysiotherapeuten, kinderergotherapeuten, kinderfysiotherapeuten, diëtisten, acupuncturisten, haptotherapeuten en psychologen in Stratum.

Huisbezoek

Als u niet in staat bent om naar de praktijk te komen kunnen wij u thuis behandelen.

Online Fysiotherapie Check

Op hierhebikpijn.nl kunt u gratis uw klachten laten controleren door middel van een interactieve fysiotherapie check. Klik op de button op deze website om de check te starten. De check geeft een indicatie van de aandoening(en) waar u mogelijk mee te maken heeft.

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan