040 214 6128 06 4488 2385
Herman Gorterlaan 1, 5644 SB Eindhoven

Fysiotherapie Truijens Eindhoven of Fysiotherapie Kortonjo is gevestigd in stadsdeel Stratum en wel in wooncentrum Kortonjo. Zoekt u een ervaren fysiotherapeut in Eindhoven, dan bent u bij Fysiotherapie Truijens in Eindhoven aan het goede adres. Bij Fysiotherapie Truijens kunt u terecht met uw vragen met betrekking tot klachten en/of beperkingen aan het houdings- en bewegingsapparaat. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om op een verantwoorde manier uw conditie te verbeteren.

Diagnostiek, oefentherapie, revalidatie en advies zijn de speerpunten van onze fysiotherapeutische behandeling. Preventie vinden wij bij Fysiotherapie Truijens Kortonjo heel belangrijk. Wij doen dan ook een beroep op uw eigen verantwoordelijkheid voor uw gezondheid en verwachten alle medewerking op het gebied van het opvolgen van onze oefenadviezen en het streven naar een gezonde leefstijl.

In de afgelopen jaren hebben wij ons speciaal toegelegd op de diagnostiek en behandeling van rug- en nekklachten volgens McKenzie MDT-methode, schouderklachten, sportblessures, revalidatie, looptraining bij etalagebenen, ziekte van Parkinson, medical taping en de gedragsmatige benadering van chronische pijnklachten.

Kwaliteit

Fysiotherapie Truijens is aangesloten bij het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie). Wij staan ingeschreven in het centraal kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten en hebben overeenkomsten met alle zorgverzekeraars in Nederland. In de volgende lijst met zorgcontracten kunt u zien of uw zorgverzekeraar daar bij zit. In de huidige zorgverlening wordt transparantie steeds meer gestimuleerd. Daarom zijn wij aangesloten bij QDNA een organisatie die via de Fysio Prestatie Monitor (FPM) de ervaring van patiënten meet door middel van de CQ-index. Zo levert Fysiotherapie Truijens een bijdrage aan transparantie in de zorg.

Samenwerking

Fysiotherapie Truijens Kortonjo in Eindhoven is aangesloten bij Chronisch Zorgnet (voorheen ClaudicatioNet, het landelijk netwerk voor looptherapie bij etalagebenen), het Geriatrienetwerk Eindhoven en bij Parkinsonnet, het landelijke, mulitidisciplinaire samenwerkingsverband voor Parkinsonpatiënten. Wij werken intensief samen met huisartsen en paramedici in de regio o.a. met de huisartsen van Medisch Centrum Aalsterweg en Huisartsenpraktijk Kortonjo in stadsdeel Stratum. Wij participeren in  Medisch Centrum Aalsterweg (MCA), een samenwerkingsverband tussen huisartsen, fysiotherapeuten, kinderergotherapeuten, kinderfysiotherapeuten, diëtisten, acupuncturisten, haptotherapeuten en psychologen in Stratum. Daarnaast werken wij intensief samen met orthomanueel- en sportarts Nando Liem m.n. op het gebied van rug- en nekklachten. Nando Liem heeft een Praktijk voor OMG in Boxtel.

Huisbezoek

Als u niet in staat bent om naar de praktijk te komen kunnen wij u thuis behandelen.

Online Fysiotherapie Check

Op hierhebikpijn.nl kunt u gratis uw klachten laten controleren door middel van een interactieve fysiotherapie check. Klik op de button op deze website om de check te starten. De check geeft een indicatie van de aandoening(en) waar u mogelijk mee te maken heeft.

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

panorama praktijk klein

 

040 214 6128 06 4488 2385
Copyright © 2023 Fysiotherapie Truijens Ontwerp & Realisatie RenewMyID